ÁPRILIS 24 – MÁJUS 3
Szent György Napok 2015
ÁPRILIS 24 – MÁJUS 3.
Tony Baboon

Tony Baboon egy viszonylag új szereplő a hazai zenészek szcénáján de annál inkább meglepő minden fellépése. A román művész egy keringővel állt ki a világ elé majd váratlan fordulatot téve reggae, trip-hop, pszihedelikus pop, keleti és rap befolyású rock mőfajokon utazott át. Mindezen stílusok beletartoznak a jól meghatározott tematikus képbe, a jazz zene kifejezési szabadságába és az afrikai és a rap ritmusainak lüktetésébe.

Tony Baboon zenéjének a központjában a természet áll, mint legfelsőbb számunkra elérhető reális entitás. Célja a zenéjének egy performansz amellyel közvetíteni akarja az üzenetét a fentebb említett műfajokon keresztül és amit Tropical Jazz-nek nevezett el. A projekt vezérgondolatát eképpen fogalmazta meg: “Megjósolták volt, hogy az őserdő tornyosuló fáiról egy majom fog lemászni mely elénekli az Ős Világ tanításait.”

Másfél éves tevékenysége után számait romániai és külföldi rádiók is közvetítik az Egyesült Államokban, Németországban és Mexikóban.<< vissza a főoldalra
Szent György Napok 2015
© - Szent György Napok 2015 - Szerzői jogvédelem