ÁPRILIS 24 – MÁJUS 3
Szent György Napok 2015
ÁPRILIS 24 – MÁJUS 3.
Riddim Colony

Magyarország első számú jamaikai stílusú és nyelvű reggae zenekara a műfaj széles skáláját játssza a legmélyebb roots-tól a legcsapatósabb dancehallig. Itthon rengeteg település számos klubjában, fesztiválján, rendezvényén játszottak már, mindehol a közönség összetételétől függetlenül óriási buli kerekedik a koncertjeiken. 2005-ös indulásuk óta állandó fellépői lettek a legnagyobb budapesti és vidéki kluboknak, a nagy fesztiváloknak, és egyre gyakrabban játszanak külföldön is (Németország, Olaszország, Hollandia, Románia, Szlovákia, Szlovénia stb) Védjegyükké vált a kirobbanó energiájú, mindenkit magával ragadó pozitív koncerthangulat, a komoly mondanivaló, erős üzenet közvetítése, a közönséget intenzíven bevonó igazi szabad stílusú reggae-dancehall élmény.

Kezdetektől fogva saját muzsikát játszanak, azaz egyrészt teljesen saját szerzeményeket, másrészt általuk feldolgozott riddimeket saját verzióban, saját szövegekkel. A kőkemény „riddim-szekcióra”, a dob-basszus-gitár-billentyű összjátékára épül az egészet irányító nagyszerű énekes, a főleg angol-patois nyelven szövegelő G Ras mindig magával ragadó előadása, megerősítve két csodás hangú leány finom vokáljával. A frontember G Ras-nak eddig két önálló lemeze jelent meg: 'Burn Fyah' és 'Live & Love', élőben ezekről is bőven játszik a csapat dalokat.

Legújabb albumuk lemezbemutatója április 29-én lesz az A38-on, ami után a fiúk egyenesen Sepsiszentgyörgyre utaznak.<< vissza a főoldalra
Szent György Napok 2015
© - Szent György Napok 2015 - Szerzői jogvédelem